Stop gedeost ned i fignerne og rul serranoskinke omkring dem. Server salaten til de grillede figner. Hele figner med gedeost og serranoskinke 6 figner100 gr gedeost6 skiver serranoskinke6 små kviste rosmarin6 tsk flydende honning6 træspydPeber og saltOlivenolieSkær et kryds i hver figen og giv dem et let tryk så de åbner sig. Grill figner 1-2 minutter på hver side
Søde kartofler. Skrub de søde kartofler og skær dem i skiver. Søde kartofler. Fornyelse i tilbehøret igen – skiver af sød kartoffel stegt i ovn og krydret med frisk chili og hvidløg
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartofler med en creme og nogle ristede kikærter på toppen
Men de her muffins er jo både bløde, søde, svampede og lækre… HVORDAN KAN DET LADE SIG GØRE. “Okay, okay… så de her muffins er veganske, altså uden æg og mejeriprodukter fra dyr, så langt er jeg med
Det korte svar må være nej, men når noget af det nærmer sig datoudløb, og det endnu ikke helt er tid til de store nougatkonfekt-udfoldelser, så må den bedste måde at få det brugt på være disse store, saftige muffins med smeltet nougat
Saftige indeni. Min mormors saftige kokostoppe vender jeg tilbage til om et øjeblik. Og så har jeg nu endelig gennemskuet det trick, som får dem til at blive saftige og bløde i midten og ikke bare en tør, hård kokosklump
Rabarber saft. 1 kg rabarber i tern. 2 liter vand. 2 vaniljestænger. 250-500 g sukker. Kom vand, rabarber og korn fra vaniljestængerne samt stænger i en gryde og lad det koge op
De blev så utroligt møre, saftige og helt uimodståelige. Saftige skaftekoteletter 2017-01-08Average Rating 5 Based on 1 Review(s) MEN MEN MEN – er håb endnu for mormor retten panerede koteletter – dog pimpet lidt op
De sidste to dage har jeg plukket over 1 kg jordbær i haven(og kan sikkert plukke 0,5 kg igen i dag), og det er mere end vi kan nå at få spist mens de er gode
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.