)Fedtkager kan smage på mange måder, og ikke alle er lige vilde med alle salgs, men disse falder altid i god jord, selv hos den skeptiske fedtkage-smager
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Del på Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Min farmor bagte ofte fedtkager, og ikke kun til jul, som vi nu gør her i huset. Opskriften her er ikke hendes, da hun bagte dem af ren fedt, og mange vil nok sige at det er “det rigtige”, men jeg kan godt lide denne opskrift med halv smør og halv fedt
Min farmor bagte ofte fedtkager, og ikke kun til jul, som vi nu gør her i huset. Opskriften her er ikke hendes, da hun bagte dem af ren fedt, og mange vil nok sige at det er "det rigtige", men jeg kan godt lide denne opskrift med halv smør og halv fedt
- så altså, fingerne i "bolledejen" og hjerne vil huske det. jeg er sikker- (håber) på at alle eleverne, på min gamle skole stadig gør, og kan genfortælle den
En københavnerinde spurgte engang en sønderjyde, om tøt var datid af tøs - det var det. Følster ejeren af slagerKurzke - og du vil aldrig koge dem mere
Kløben er et let og lækkert rosinbrød, som for mange er indbegrebet af en sønderjysk julekage. Det fremstilles gennem hele december af de fleste sønderjyske bagere, undertiden i en luksusudgave med marcipan
6-7 mellemstore). 25-27 cm. Tænd ovnen på 170 grader almindelig under-over-varme. Hæld 1/3-del af dejen i formen, og læg så klatter af pæremos på - brug ca. Hæld 1/3-del af dejen over og læg resten af pæremosen på i klatter. Slut af med den sidste 1/3-del af dejen. 6-7 mel
Min mormor bagte altid sønderjyskefedtkager til hele familien i julen, og nu hvor hun ikke er hos os mere har jeg prøvet at gøre hende kunsten efter, da ingen andre har taget mod til sig endnu
200 g sukker400 g marcipan100 g blødt smørHvis man har lyst kan man jo sagtens erstatte noget af marcipanet med revne æbler eller tilsætte rosiner, som jeg er sikker på at min bager-farfar ville have gjort (han lavede så trods alt en rigtig wienerbrødskringle) eller svesker som min sønderjyske mormor ville fristes til
Rør mælke-gær-blandingen langsomt i til dejen er glat. Skil æggehviderne fra -blommerne. Husk min give-away, du kan deltage ved at klikke på billedet øverst til højre på bloggen
Kagen var rigtiglækker og samtidig et sjovt - og lidt anderledes - indslag på kagebordet. Syltede solbær (kan sagtens laves dagen i forvejen - eller før)
Brød-torte. Hindbær-chokoladeskyr. Blåbær-kokosskyr. Hindbær-chokoladeskyr. Blåbær-kokosskyr. Smør den første bund med sukkerfri solbærmarmelade, og fordel herefter hindbær-chokoladeskyren ovenpå
Meget af det, I ikke så på TV, var nemlig en tyk og intens stemning i teltet af koncentreret konkurrence mellem os to damer Det betød jo ALT for Katja at gå ind og præstere i lige præcis dén udfordring, men for mig betød det rigtigt meget at vinde en mesterbagertitel – fordi jeg synes vi allerede var ved program 4, og jeg havde været lige-ved-og-næsten for mange gange…uden at løbe med sejren. den koster 299,-. Udstik dejen i cirkler på ca 4-5 cm i diameter. Bag bundene ved 190 grader varmluft i ca 8-10 min til de er let gyldne
2 pære ( skrællet og revet på den grove side-drænet 175 gram. pærecupcakes med marcipan 2016-10-11Average Rating 5 Based on 1 Review(s) Pærecupcakes med marcipan, 15 stk. 2 pære ( skrællet og revet på den grove side-drænet 175 gram 80 gram marcipan
Det er Vendsyssel-metoden. Anmeldelse Navn på opskriftGrønlangkålUdgivet den2017-01-20Forberedelsestid 0MTilberedningstid 30MSamlet tidsforbrug 30MGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s) Ingredienser til 4 personer
Brunkål kan spises som det er, til det samme som grønlangkål, men det kan også være det bad, man koger et stykke saltet og måske også røget flæsk, pølser, eller en ordentlig dinosaurusstor bule stegeben, eller et stykke skinke i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.