I stedet for søtunge, som vi brugte, kan du også bruge rødspætte eller rødtunger. Det er bare alle pengene værd at investere i sådan en middag en gang imellem, og det smagte helt fantastisk
Søtunge er i sige selv en fisk, som altid er en fornøjelse og en weekendluksus - og intet mindre end den bedste risotto kan selvfølgelig akkompagnere den
N. u. h. a. r. j. e. g. l. i. t. 8. 0. '. f. p. m. n. d. v. ,. o. s. å. b. y. J. w. k. æ. ø. ". -. D. (. 4. ). 5. 3. ½. 1. c. 2. V. S. L. B. H. 6. 7. P. é
Suppen er kold og spises ofte i sommermånederne, men kan også fint bruges resten af året. Tomater, agurk, peberfrugt og hvidløg hakkes groft og hældes i blenderen
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Smag til med jordnøddeolie, appelsinsaft, salt og peber. Skær brødskiverne i store grove tern, og brun dem på en varm pande med en god sjat jomfru olivenolie
Hvad med at prøve en rissalat, som forkæler både øjne og smagsløg. Giv risene lidt farve med karry, gurkemeje eller paprika, og kæl lidt for smag og konsistens med nogle stegte eller bagte grøntsager og en smule knas og krydderier
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
En luksuspastaret – en af de bedste- men den tager også lidt tid at forberede. Hvis du ikke har en pande, der er stor nok, så brug i stedet nogle af skaldyrene til en forret, f
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.