Køl dem herefter hurtigt af under kold vand. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godtaf. Jeg havde den med som madpakke på jobbet, og det var dejlig sommerligt med et godt stykke brød til
Menuen var grillmad og masser afsalat. Fordel til sidst flager af parmesan over salaten. Det er en dejlig grøn salat med asparges ogandet grønt vendt i en god dressing
Server dagens salat til. Peberfrugt med fyld af quinoa, feta, mandlerogandetgodt. På sådan en trist og kedelig regnvejrsdag trænger man til noget mad med masser af farve
Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaftog honning med et kick fra ingefær også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.