V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Dagens ret er en lun kålsalatogmed lidt ændringer, kan den sagtens bruges som fyld i en pandekage. Du kan også bare spise salaten som et let måltid evt
Skær vandmelon og tomater i store tern, vend med de afkølede sorte bønner, rucola oggedeost i brud. Dryp med citronsaft, græskarkerneolie, salt og friskkværnet sort peber
Og så serverer osteskiverne som tilbehør til salat. Den smager bedst, synes jeg, hvis man skærer nogle skiver af osten, pensler dem med olie og steger dem på grillpanden
U. g. e. n. s. t. m. a. F. r. o. k. l. I. d. u. v. i. j. f. ,. p. O. å. b. h. ø. K. y. æ. N. D. M. S. J. G. 2. 5. 0. (. C. é. ). 7. ½. 1. c. H. B. 3. R. A
Salaten kan både bruges som hovedret og som tilbehør. Denne salat er måske nok lidt efterårsagtig. Linserne koges i bouillon sammen med et laurbærblad i ca
Denne salatmed parboiled ris, balsamico krydret kylling oggedeost er virkelig lækker. Retten er derfor god til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt med madlavningen
F. o. r. e. f. t. h. å. n. d. l. s. i. k. m. æ. v. a. p. c. é. S. y. g. D. j. ,. b. u. ø. N. -. H. z. (. 4. ). 2. P. 1. ü. 8. 5. 3. 0. K. 6. 7. B. 9. A. r l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.