Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Til sidst anrettes salatenog toppes med lidt revet parmasan og balsamico/olie. Skær kyllingebrystet i små stykker, krydrer kyllingenmed chili, salt og peber og steg det på en pande til kyllingen er gennemstegt
Forskellige bitre salat typer, her rucola, radicchio, frilice ogfeldsalat. Bland alle ingredienserne med løs hånd og hæld lidt olivenolie og balsamico over
Bland alle ingredienserne sammen, pynt medaspargeshovederog mandler – anret evt. I køleskabet stod en bøtte medkogt perlespelt og en rest kød fra weekenden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.