boganmeldelsersalatersponsoreret. Med bogen erklærer forfatteren sin kærlighed til salater, og opskrifterne i den skal illustrere, hvordan salater kan varieres så meget, at de kan indgå i alle hverdagens måltider
I går fik vi nogle græske bøffer med ovnbagte kartoffelbåde, bearnaise og så den her lækre salat. Den passer supergodt til en varm dag, og passede godt sammen med de græske bøffer, der jo smager af en del
Og det er salaterne, der igen er i centrum. Tine Scheftelowitz har dennegang haft øjnene rettet mod nye ingredienser og samtidig har hun sørget for at gøre salaterne så indbydende og mættende, at de kan spises som hovedmåltider
Blandede grønne salater med grillede peberfrugter, auberginer og yoghurtdressing. Igår var sådan en af de der "tøm køleskabet" dage, hvilket resulterede i denne menu
Glædelig påskeSpæde grønne salater serveret med kalvebacon. Radiser, rygeost croutoner med tørret ramsløg100 gr feldsalat1 hoved frissé1 hoved egeblad1 agurk1 bundt radiser150 gr kalvebacon3 skiver rugbrød100 gr rygeostTørret ramsløgOlivenoliePeberSkyl salaterne og slyng eller tør dem i viskestykke
Skær kødet i tern og kom det i en frysepose. Skær citronerne i halve og pres saften ud. Kom saft og citroner i fryseposen sammen med persille, presset hvidløg, olie og salt
H. e. r. n. o. g. l. b. u. d. p. å. t. i. æ. s. a. f. m. k. F. v. y. h. j. ø. ,. -. D. /. 2. 0. 1. 3. 7. c. P. 4. 8. T. S. B. A. O. V. L. q. R. K. 5. G. 6. x. (. )
F. r. i. s. k. t. o. e. g. n. m. a. f. ,. y. j. -. å. d. u. p. b. v. I. æ. l. ø. h. R. M. ". A. H. D. S. (. 4. ). 6. 0. 1. 3. 2. c. ½. B. O. T. K. 5. 7. 8. ) g
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.