Skal geleen være helt gennemsigtigt kan du si saften igennem ostelærred eller et vådt viskestykke. Det meste frugtgele har godt af at få tilsat noget citron, for at give det lidt bid
Jeg var ikke helt sikker på om det ville lykkes nemlig at lave æblegele af æblemost. Nu havde jeg jo en masser æblemost stående som jeg plejer at lave æblesirup af men æblegele har jeg desværre ikke så tit lavet og det er da en fejl
Æblegele er rigtig lækker som tilbehør til kød men også på et stykke franskbrød. De skal helst ikke være for store, så er det svært at få geleen til at stivne
Den finnes i mange smaker, så du kan lage din egen favoritt gelé, med eller uten bær. Kiwi og ananas funker ikke i gelé, de inneholder noen enzymer som gjør at geleen ikke stivner
Hansen i køkkenet til endnu et special guest indlæg. Gabriella Hansen har er utroligt lækker blog med en masse skøn inspiration og opskriter på vaske ægte DIY ting
Frisk lime cheesecake med et tyndt lag frisk agurk gele på toppen. Da jeg stod midt i tilberedningen, fik jeg den ide, at tilberede en frisk agurk gele til toppen
Pynten er lavet af chokolade og rødfarvet gele. Ikke de store vilde kreationer bliver det til i privaten, det meste går op i snotklude - ja, forkølet igen - og arbejde, hvis det ikke lige var fordi jeg skal sove i mellem
Hvis du har adgang til et paradisæbletræ, er det nu, du kan lave gelé, som kan bruges som tilbehør til varme retter eller til pynt på kager, fx æblekage
Samtidig er cheesecake opskriften enkle og fremgangsmåden ligeledes simpel. Som alternativ til siruppen kan opskriften på de Marinerede bær også bruges eller der kan kommes lidt husblas i, så det bliver lidt mere gelé agtigt, som ved en traditionel cheesecake
Æggehviderne skal være helt stive og skålen skal uden problemer kunne vendes på hovedet – som en slags klæg gele det vil klæbe til piskeriset – se billedet
Gele. Den hvide chokolade i cheesecakes er sød, så jeg holder geléen lidt til den friske side. Lad brombær geléen afkøle helt, inden den forsigtigt fordeles over den kolde kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.