E. m. i. l. o. g. j. e. v. f. k. s. n. æ. r. P. a. ". d. w. c. h. p. -. O. t. u. S. b. ø. (. ). H. y. 2. ½. 5. F. å. z. ,. /. U. K. M. G. N. 4. V. D. L. J. A. T. *. 1. 0
Imens kartofler og løg steges, så gør din kyllingfond klar. Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kan der ikke længere være tvivl
Læg salatblade, kyllingebryst og tynde tomatskiver på brødet. Det er super nemt at peppe en sandwich lidt op med friskost og man kan vælge den smag man bedst kan lide
Læg et salatblad, kylling og bacon i sandwichen og server eller pak i film til madpakken. Denne ellers klassiske sandwichmedkylling og bacon er krydret med en god mangochutney
Jeg gør normalt mest i det orientalske eller italienske køkken, men denne gang har jeg skelet til det franske, og lige præcis medløgsuppe er det ikke nogen skam
Krydder kyllingenmed salt og peber. * Man kan bruge kun mælk eller kun fløde, men jeg synes det bliver lidt for fed hvis det kun bliver med fløde, og for tyndt og ikke så smagsfuldt kun med mælk
Så er aubergine sandwichen muligvis noget for dig. Kylling (f. Smør guacamole på hver auberginestykke og læg kyllingeskiverne, tomater og koriander henover
Selvom jeg ikke er specielt frankofil, så har jeg stor kærlighed til det franske køkken, og franskløgsuppemed ostegratinerede brød er en af mine absolutte favoritter
Franskløgsuppemed låg. Nu ved jeg ikke med jer, men når jeg køber løg, så ender jeg altid med kun at bruge to, hvorpå de øvrige rådner inden jeg kan finde noget at bruge dem på, så derfor tog jeg en tur rundt på internettet og fandt et koncept, jeg ærligt talt var lidt skeptisk overfor - Løgsuppe
Varm solsikkeolje i en gryte med sterk varme. Stek kylling og sopp i noen minutter. 1 stk kyllingfilet. 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'. 1 stk kyllingfilet. 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.