Lidt Maizena til at jævne sovsen med. Gnocchi, de små kartoffel- og melboller man kan købe færdige i en glimrende kvalitet, er gode, når det skal gå lidt stærkt
Gnocchi, eller mere præcist ‘gnocchi di patate’, er en form for pastakugler lavet med kartofler og i denne version også med spinat, der giver farve og ekstra smag
D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. i. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. I. O. M. G. J. R. 1. 0. K. 2. x. 5. %. ½. 4. /. 3. q. F. S. y. T. B. N. 6. P. n l
De kan spises blot med lidt salviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
Jeg befaler at ælte med hænderne for at have en føling med, hvornår dejen har den rette konsistens. Hvis du er til italiensk mad, så er en gang gnocchi ikke til at komme uden om
Start med å lage gnocchi. olje til steking (jeg brukte olivenolje med basilikum). Det å lage egne gnocchi er ikke veldig vanskelig – dessuten smaker det så utrolig mye bedre
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.