Serrano-torsk med grøn perlebyg-otto
EGOSHE.dk
EGOSHE.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 personer
  • (Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)
  •  
  • Ingredienser
  • 300 g grofthakket frisk spinat
  • 2 porrer skåret i ringe
  • 1 finthakket løg
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 300 g perlebyg
  • 2-3 spsk hakket frisk rosmarin
  • 1,2 l grøntsagsbouillon
  • 50 g reven parmesanost
  • 4 torskefileter
  • friskkværnet peber
  • 4-8 skiver serranoskinke

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.