Skøn squashkage uden gluten
Katrine Juul
Katrine Juul
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 Æg
  • 2 dl sukker
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk ren vaniliepulver..sikke vaniliesukker!
  • 1 tsk stødt kanel…det kunne også være ingefær
  • 2 dl valnødder, hakkede
  • 1 dl semsam eller birkes
  • 1 dl grønne rosiner…kan selvfølgelig godt være de sorte, men grønne er søde og pæne i farven til squash
  • 5 dl revet squash …svarer til 1 mellemstor squash på ca. 30 cm 3 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 3 dl boghvedemel
  • 200 g flødeost
  • skallen af en revet citron – ØKO!
  • 3 tsk honning, flydende

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.