Det er jo, hvad der sker mednyekartofler – flygtig ungdom og så videre. De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade
E. f. t. e. r. n. g. o. d. i. ,. h. v. m. a. l. æ. j. b. k. ø. M. D. p. å. s. u. z. S. N. ”. y. q. O. K. G. –. (. 2. ). 3. c. 6. %. 1. P. F. L. 0. I. 5. -. 4
Jeg har flere gange lavet det med færre ingredienser, fx bare tomaterne, gulerødder, broccoli og chorizo og så har jeg skiftet kartoflerne ud med pasta, og det er sørme heller ikke så dårligt
Krydder kyllingefileterne med salvie, salt og peber. Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartoflerog kyllingefilet i parmaskinke med feta og salvie
Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden. Start med at skrubbe kartoflerne i vand, så overskydende jord falder af
Vend godt rundt, krydr med peber og server. Der skal meget salt i vandet, men salten trænger ikke ind i kartoflerne, så de bliver ikke mere salte, end de stadig smager af nyekartofler
Denne gang med blå kartoflerog jordskokker. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Kartoflerne vaskes, skæres over og drysses med salt. Nyekartofler kan også andet end koges . -) 3 portioner1 dl olivenolie700 g små nyekartofler, skåret i halve på langsgroft havsaltVarm formen op i ovnen med olien. Hæld kartoflerne i den varme form med den varme olie, vend kartoflene rundt i olien og bag dem i 25 minutter ved 200 grader 1 dl olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.