Heldigvis var der stor kompetence at hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattede glukosesirup med Fiber sirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’s sukkererstatning (ingen kalorier)
Jeg har lavet luksus chokoladestykker medkaramelog indeni gemmer der sig også peanuts. Nu tilsættes peanuts og herefter karamel, så formen næsten er fyldt op
Bland kokosmel med kondenseret mælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade
Rør naturel flødeost med citronsaft, vaniljesukker og honning. Rør margarinen og sukker sammen. Den ene halvdel smøres med creme og den anden del lægges derefter ovenpå
På linje med bacon, rygning og vold mod børn i politisk ukorrekthed. Hæld lidt af massen i bunden af en silikoneform, eller bageform beklædt med film eller bagepapir
Salat med pasta, rød spidskål og ramsløgspesto. Spidskålssalat med lakridsdressing. Så fik jeg også endelig fundet en lejlighed til af få bagt denne skønne kage
Stil kagen på køl mindst et par timer og skær den ud i små fine stykker, med en skarp kniv. Fik serveret denne lækre konfektkage hos min kusine, og har nu selv lavet den
Jeg har valgt at holde påskeferie fra specialet og dette skulle fejres med hjemmelavede rocky road. Beklæd et fad eller en anden form for beholder med bagepapir
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag med sukkerfri karameller
Husk også meget gerne at kigge forbi min giveaway, hvis du ikke har været med endnu. Herefter kan du pynte din chokolademousse med lidt flødeskum, frugt, bær eller hvad du føler passer er bedst
Hvis masen er alt for slimet, og ikke kan formes til kugler, så kom lidt mere havregryn i. De kan både serveres helt kolde, men jeg kan bedst lide, når de lige har stået lidt ude og ikke er køleskabstemperatur
J. e. g. v. a. r. t. i. l. 4. 0. å. s. f. ø. d. h. o. m. n. ,. y. N. j. k. b. æ. u. p. D. H. M. 2. 1. ̊. z. 5. c. V. /. -. 3. S. Ø. R. E. K. T. L. A. Z. I. B. 8. C. P
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.