Laks grillet på grillen, med grillet asparges, nye kartofler og citron. Laksen, krydders efter smag - her med citronpeber, salt, citronsagt, frisk citrontimian og dild
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 11 bundt grønne asparges. 1Skrab ogkog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Hak de to mørbrad efter behag og krydr med lidt salt og peber samt aspargesmayonnaisen. Pensl hummerne med lidt olivenolie og giv dem en tur med ukrudtsbrænderen
Der var der lavet portionspakninger med bittesmå, nyedanske kartofler. En god måde at gøre det på, at pakke dem ind i bagepapir sammen med en håndfuld friske krydderurter og en klat smør og bage dem i ovnen
Det her er sådan nye, danske kartofler (efter min mening) smager aller bedst. Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden
Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Lidt af hvert, Mad fra haven, Opskrifter og tagget kartofler, kryddersalt, mad, nye kartofler, Opskrifter
Kartoflerne vaskes, skæres over og drysses med salt. Nye kartofler kan også andet end koges . -) 3 portioner1 dl olivenolie700 g små nye kartofler, skåret i halve på langsgroft havsaltVarm formen op i ovnen med olien. Hæld kartoflerne i den varme form med den varme olie, vend kartoflene rundt i olien og bag dem i 25 minutter ved 200 grader 1 dl olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.