Denne SkipperSkræk smoothie lavede jeg til en sen frokost i går eftermiddag. Derfor glemte jeg helt at få frokost, så den var hen på eftermiddagen, da sulten meldte sig og jeg lavede denne grønne SkipperSkræk smoothie
For de grønne blade er springfyldte med gode vitaminer, her både A-B- og C-vitamin, som blandt andet er vigtige både for vores syn og for at opretholde et godt immunforsvar
For de grønne blade er springfyldte med gode vitaminer, her både A-B- og C-vitamin, som blandt andet er vigtige både for vores syn og for at opretholde et godt immunforsvar
- med en smule skråOg bare rolig, for der er hverken en rigtig skipper eller rigtig skrå i, men derimod små stykker af den dejlige lakrids fra haribo - skipper skrå
Oh skræk oh ve. Jeg fandt det hos en lokal keramiker fra Stenum - Karen Haagen. Karen laver ikke meget brugs-keramik, men hendes værker er i sandhed en fryd for øjet
Det har altid været en myte, at spinat skulle være meget rig på jern og være en ekstremt sund grøntsag – SkipperSkræk spiste spinat for at blive stærk – og bevares, den har da et højt indhold af jern, men samtidig har den også et højt indhold af oxalsyre, som forhindrer kroppen i at optage kalk og … ja, jern
Man skal ikke undervurdere erfaring i den sammenhæng, se bare på SkipperSkræk. Jeg stegte dem på en pande i olivenolie og lidt presset hvidløg, indtil rosenkålene blev bløde og en smule karamelliserede - det er næsten som slik
dens rige indhold af klorofyl, der er fantastisk energigivende (tænk på Popeye/ SkipperSkræk. -). D-vitamin, B-vitamin (folinsyre) og kalk i gode mængder
Hmm, tænk at man frivilligt laver en ret med spinat, når man er vokset op med SkipperSkræk. Når man er udearbejdende 4-5 dage om ugen ser Mia Moglie frem til at jeg kommer hjem. Der krydres med oregano og lad derefter saucen simre i 15-20 minutter ved svag vame. Retten faldt i god jord hos den øvrige familie, selv hos Jonathan, men han er jo heller ikke vokset op med SkipperSkræk 2 fed hvidløg
Og ja oh ve og skræk er der rigtig rørsukker i denne portion også Jeg er kommet frem til at med så store fedtmængder ,tilter mit blodsukker ikke af den lille mængde sukker der kommer i
spis som skipperskræk. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
125 ml rismælk eller havremælk1 stor håndfuld spinat2 stængler bladselleri1/4 agurk1 kiwi, skrækket og saften fra 1/2 citron eller 1/4 ananas1 banan1 cm frisk ingefær, skrællet1 spsk hørfrøolie1 tsk hampeproteinpulver (rig på fibre og indeholder alle essentielle aminosyrer)1 tsk camu camu (C-vitamin boost)1 tsk MSM-pulver ("skønhedsmineralet", en svovlforbindelse som er god for hudens elasticitet, bindevæv, hår og negle)1 tsk pulveriseret stevia (det grønne)Næste skridt er at gøre den helt raw ved at lave min egen nøddemælk
Rådyrene er fredede på den her årstid, så de slap med skrækken. Arbejde, køer, et pillefyr, der skulle renses, tunge ting, der skulle slæbes - plus det løse
Min skræk for blandingen af kokos og pålæg blev manet til jorden. -) Jeg er blevet stor tilhænger af glutenfrit bagværk (dog ikke så meget, at jeg ikke kan spise almindeligt brød), da det gør et eller andet godt for min mave
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Min egen kæreste har været ramt af denne skrækkelige sygdom, og jeg lavede derfor en stærk thai suppe med masser af grøntsager til ham, så han i det mindste ikke døde af sult
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.