Ligepludseligt hoppede min kæreste op og ned med armene i vejret. Men nu havde det jo regnet meget den sidstetid, så selv om det burde være for tidligt at findekantareller nu, så viste en lille tur i skoven, at al den regn var god for noget
Det er smagen af Danmark, når det er bedst, og her spiller svampenes smag på perfekt vis sammen med syren icitronen, den grønne smag fra persillen og den sur/søde balsamico
Jeg er tosset medkantareller og spiser dem næsten dagligt, mens de er her. Ristet på panden medlidthvidløg, ingefær, citronskæl, persille, spinat og fløde
Lidtfriskbasilikummed stængler (man kan bruge den tørrede version, men smagen er derefter). Olien er til for at legere tomatsovsen, så den ikke så let trænger ned ipizzabunden under bagningen (hvis man bruger tørrede krydderier, så kom dem i, efter man har blendet alt det andet, ellers blivertomatsovsen nemt kedelig og grå)
Her er mit bud på verdens nemmeste (og meget billige) tomatsovs. Steg dem ilidtolie. Tomatsovsen passer perfekt til de fleste pastaretter, men er også godt til andet
Det er så lækkert og min mor og jeg startede godt ud med denne nemme ret. Hak løg og hvidløg. Serveres til stegt kød, fisk eller som forret på ristet brød (som vi har gjort), eller til pasta med revet parmesan
God fornøjelse med vegetarretterne, selvom kød også er skønt. -vegetarmiddag. Jeg elsker grønsager, men jeg har aldrig lavet en vegetarmiddagtilmig selv
Kom tomatpure i og svitsmed. Spicytomatsovs. Hak løg og hvidløgfint. Hjemmelavet tomatsovs og ens egen salsa, smager bare bedre end købe-udgaven, og er meget let at lave
Rens kantarellernesmid dem på en varm pande medolie og fint hakket chili. Jeg stegte dem helt enkelt ilidtolivenolie, med flagesalt og lidthjemmedyrket hakket chili
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. -. u. s. æ. d. v. a. n. l. g. m. e. o. r. k. b. t. å. j. y. p. ,. D. f. c. h. S. ø. R. M. O. 2. ¼. 1. V. H. E. N. K. P. G. A. a l
Retten kan både serveres alene, medris/bulgur/couscous som tilbehør eller med et stykke lunt brød. Jeg skulle egentlig bare have tømt køleskabet, men slutresultatet af det projekt blev simpelthen så lækkert, at jeg synes det fortjente en opskrift
I. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. t. a. l. e. n. s. k. ø. d. b. o. r. m. v. D. g. u. p. å. æ. c. y. f. j. h. ,. x. ). K. 1. 2. (. 6
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.