Hver morgen spiser jeg skyrmedfrugt på toppen - både fordi det smager godt når det er rørt op og fordi det mætter længere og fordi der er langt færre kalorier i end den havregryn med mælk, som jeg plejede at spise
Det tog jeg til mig, og i dag bestod morgenmaden af en grøn frugt smoothie med spinat. Madfidusen ser helt grønt i disse dage og melder sig på banen med endnu en grønlig opskrift
Så prøv denne simple og hurtige is, som smager syndigt, men kan spises med god samvittighed. Mælk i massen hvis du kommer den i ismaskinen) jeg brugte bare fryse legemet fra en is maskine, og stod og rørte rundt i massen i et par minutter med ske
400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på. Servere evt med ris , peanuts , kokosmel og ananas eller bare grøn salat , for at spare på kalorierne 400 g
Top medskyr og spis. )1 æble5-6 mandler5-6 valnødderLille håndfuld rosiner1 tsk kanelLidt smør1,5 spsk skyrSkær æblerne i tern og steg dem på panden i lidt smør eller flydende becel. 1,5 spsk skyr
Vent med at komme frisk frugt på disse til de skal spises. Dejligt at vågne tidligt og have god tid til morgenkaffe i sengen og hvor jeg også fik ubeskrivelig lyst til skyrmed appelsin og thiafrø
For tiden er jeg rigtig glad for skyr, da man virkelig kan sætte farver og smag sammen så det bliver som man lige har lyst til den dag, ingen dag er ens
Anret skyrenmed æblekompot, kanel- og honningristede nødder. Jeg samler nedfaldsæblerne op og laver den lækreste sunde æblekompot, med et strejf af vanilje
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.