Smørrebrød med vildsvin, rodfrugt-remoulade, friterede bolchebeder, æblegelé og brændt hvidløg
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 lille times tid
  • Ingredienser til æblegeléen
  • 2 dl ufiltreret æblemost
  • 5 blade husblads
  • 1 dl sukker
  • Ingredienser til rodfrugt-remouladen
  • 2 dl hjemmerørt mayonnaise (opskrift her)
  • 1 dl fuldfed yoghurt
  • 300 g blandede rodfrugter (jeg brugte pastinak, gulerod og knoldselleri)
  • Lidt olivenolie
  • 1 dl hvidvin
  • 0,5 dl æblecidereddike
  • 2 spsk karry
  • En smule salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.