sukkerfri marmelade (jeg brugte hindbær-blåbær marmelade fra Fynbo). Jeg fik i hvert tilfælde en ustyrlig lyst til havregrynskugler efter min kollega havde nogle med på arbejdet
De har en lækker blød konsistens, og du snyder dine smagsløg fuldstændig, netop fordi de ikke smager af kedelige havrekiks, men faktisk smager sødt uden at være det på en sukker-agtig måde
Dog plejer almindelige dadelkugler at indeholde mandler eller andre nødder, men jeg valgte at komme cornflakes og müsli i (hvilket er mere studie-budget venligt), og det fungerede også helt fint
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Alternativ brug andre sukkerfrie kiks som fx. 300 g Sukkerfrie digestive (eller bare almindelig digestive) – Sukkerfri digestive kan være svære at finde, nogle MENY butikker har dem. 3-4 timer før du laver kagen, da den ikke må være for kold. Kom husblas i koldt vand i 5-10 min. Kom skyren ovenpå kiksebunden og køl den i minimum 4-5 timer, gerne natten over. 4-5 tsk flydende sødemiddel. Kom husblas i koldt vand i 5-10 min. 4-5 tsk flydende sødemiddel
I forbindelse med mit praktikforløb hos Wauw is, har jeg lavet denne lækre chokolademuffins – med en næsten blødende midte, som er perfekt til en god vanille- eller jordbæris
Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.