Der var ikke så meget tvivl om, at jeg måtte hjem og finde ud af at lave en lige så lækker omgang bløde og chewy cookies med havregryn og masser af rosinerogvalnødder
Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun. Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave
Forskellen er, at dejen til kommenskringler er krydret med kommen. Er der lidt til overs – hvilket du ikke skal regne med – kan resten fryses, men det er altså bedst, når den er nybagt
Rør med en håndmikser blødt smør, sukker og mandelessens sammen. Rul kringlen flad med en kagerulle. Sæt dejen til at hæve et lunt sted, dækket til med et viskestykke
Form stangen til en kringleog læg den på en bageplade med bagepapir. Alt i alt blev det en virkelig vellykket kringle, der var så god, at jeg ikke vil snyde jer her på bloggen for opskriften
T. i. l. e. n. o. m. g. a. f. ø. d. s. k. b. t. j. r. A. p. O. ,. u. L. æ. c. å. W. h. '. v. K. 8. I. 5. 0. 1. 2. 4. F. R. H. D. y. x. 3. 6. P. 7. B. -
P. å. m. a. n. d. g. t. r. æ. k. e. j. v. i. f. u. l. -. w. y. H. ,. s. h. o. b. D. p. ). F. C. J. ø. E. S. c. K. 7. 5. 0. I. T. A. 2. (. 4. 3. ½. R. 1. 9. L. U. N. B. O. z. V. <. M. ) g
Opløs gæren i vandet og hæld det i skålen sammen med det meste af ægget, sukker og salt. Læg dejen til hævning i skålen med et fugtigt klæde over eller et låg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.