Der er noget helt særligt ved at lave snobrød. I weekenden var vi på skovtur med min ældste søns klasse, og som sædvanlig meldte jeg mig til at lave snobrødsdej (så har jeg jo selv styr på, hvad der er i)
De stod for aftensmaden, som blev lavet over bål og vi stod for snobrød til efter maden. Jeg valgte at afprøve en grov version af snobrød, mest fordi jeg kan få mavepine af for meget lyst brød
Hvad er voksen snobrød, tænker du. Det er sådan set bare snobrød med lækre pølser og oste til. Jeg kan bedre lide at lave snobrød med abgepulver, da jeg synes den ellers kan få en træls gærsmag
Snobrødsdej – Det er så hyggeligt at bage snobrød. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Der blev handlet grønstager, spegepølse og bagt snobrød på dagen. SPONSORERET. #Frilandøkologi. For mig hænger sundhed og økologi sammen og jeg sætter stor pris på at vide hvad jeg putter i munden
Vores bål var ikke særligt stort, det skulle også bare bruges til tre snobrød. Manden har lavet bål og jeg har været i skoven og skære nogle pinde og lavet snobrødsdej
Første dag blev dejen ikke helt god, og smagte faktisk af snobrød, men da vi lavede en ny omgang anden dag, skete der noget magisk - og pizzaen fik de klassiske "bobler", som købepizza også har
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.