Start med at kogperlecouscous som anvist på pakken og lad det køle af når det har kogt. En dejlig fyldig salat vendt i en syrlig og stærk dressing som passer rigtig godt til den søde majs og cherrytomater
Bland couscous med olie og krydderier og lad stå, alt imens du bringer vandet i kog. Skal have gæster til spontan grill i aften og vil lave noget anderledes tilbehør som man ikke får alle steder
I andre lande bliver de også lavet af perlehirse, yams eller majs. Couscous bliver ofte slået i hartkorn med bulgur, og korn er det da også i begge tilfælde, men hvor bulgur er tørrede, knækkede hvedekerner, er couscous fremstillet af pastadej lavet på durumhvede, som er formet som små korn
Så snart det koger tages gryden fra varmen ogcouscousen røres i. Jeg har lavet Kisir så mange gange og er begyndt at eksperimentere lidt med forskellige ingredienser og er nået frem til denne fantastiske opskrift, kors i røven, hvor er den god
Salt og PeberBland blomkål, vand, olie, krydderier og citron i en skål. Paleo Couscous med laksMin skønne kone er i dag kommet op med en lækker paleo ret som jeg bare må dele
Har før lavet blomkålscouscous her på bloggen. salt, peber og hvidløgspulver. Couscousen er perfekt tilbehør til det meste kød og fisk og holder sig fint nogle dage på køl
I Marokko kan couscous både være en hel ret og et tilbehør. I Nordafrika vil man ofte selv “nulre” de små korn af hvedemel og derefter dampe dem i en lufttæt sigte over kogende vand eller en hovedret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.