dessertglutenfrikage. Det er snart påske, så små fine påskeæg kunne måske være en mulighed. Hvis du mangler inspiration til pynt, kan du bruge de ting, som jeg har brugt til kagen på billedet her
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Der var begejstring omkring bordet da desserten kom på bordet. Når du skal skære kagen ud kan det anbefales at holde kniven under den varme hane så skæret bliver lidt lunt, så bliver kagen nemlig rigtig flot og glat på siden, når du skærer den
smelter på tungen som candyfloss, og kan varieres på et utal af måder. Mine gæster glemmer altid, at der også er dessert – det scenarie kender du sikkert godt-
Ja ja okay, den er måske “lidt” sommer-agtig, men ikke desto mindre, så smager den virkelig skønt, og så er den sund, som mange nok foretrækker i januar måned
I dag har en jeg en hurtig og nem opskrift på en lækker sommer smoothie til dig. Det er typisk, hvordan sommeren altid kommer, netop som man er startet i skole igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.