Derfor blev det altså tid til en gang hvide aspargesmedpocheretægog en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l
Retten var en slags æggestandmed friske aspargesog som tilbehør til f. Til en ægte brunch hører der æg til, men jeg selv er ikke ret vild med scrambled eggs, så igen kom min brunchbogmed et frisk indslag
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Rens og skyl fileterne og krydr dem med salt, peber og citron. Serveres med groft brød. Når det koger slås et æg ud i en kop, derefter hældes ægget i det kogende vand et af gangen
Anret fintsnittet spidskål med de grillede asparges på og tynde, fine skiver af radiser. Rens benene på kødet grundigt og vakuumpak det sammen med lidt olivenolie, frisk timian og en anelse salt og peber
S. o. m. e. r. i. D. a. n. k. =. s. f. l. æ. g. ø. t. -. ). E. p. ,. d. F. h. u. b. ". v. å. R. Å. P. y. I. B. A. K. J. j. c. &. G. M. L. H. Ø. 1. 4. /. 3. 2. O
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.