-). Lidt smør på og så en skive iberico skinke eller noget stærk ost. Tag det ud af ovnen og skær straks en skive der serveres med lidt olivenolie og iberico skinke
(Her er brugt tørsaltet bacon af Iberico/sortefodssvin). Blomkål ala Risotto med Champignon og Iberico Bacon - MUMSEfter jeg er begyndt at ligge det meste af mit kost om til Stenalderkost, savner jeg Italien
Krondyr mørbrad, krydret med timian og omviklet med Iberico Tørsaltet Bacon. Iberico Baconen, som vi selv har lavet på job (undtaget røgningen) var helt fantastisk
Men da det er en udfordrer til alle de traditionelle skinker som Skagen skinke, Parma, Serrano og endda Iberico skinke har jeg besluttet at i morgen bliver der gjort 3 nye skinker klar, og denne gang får de samme behandling med krydderier og salt, men for at undgå den salte smag, vil de blive saltet indtil der ikke løber væske fra mere ( ca
Så fik jeg endelig tid til at skrive det sidste om min oplevelse med Iberico Koteletterne. Jeg har fået Iberico mørbrad før, og jeg må igen sige at jeg er positiv over kødet og det ikke er sidste gang jeg har købt det
Men det er kun korrekt fordi at mange slagterer skære koteletterne af det midterste stykke med en tykkelse på 1-1 1/2 cm. Tykkelsen skal være 2 1/2 - 3 1/2 cm. 30 - 60 min før brug. 2-3 min pr. Skulle du være så heldig at køre Audi A8, så køb af Iberico (sorte fod) svin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.