Smagfuldmundfuld og jeg kommer på SundDag på lørdag nedepå Tangkrogen, hvor der sker alverdens aktiviteter, sjove arrangementer og der er ikke mindst masser af lækker og sund mad
) på samme tid formerer de sig også, og det er lidt underholdende at se mængden af "korn" vokse fra gang til gang, eller at se en ny baby SCOBY forme sig påtoppen, faktisk synes jeg det er fascinerende selvom andre helt sikkert vil synes det er ulækkert
Smør fyldetpå og rul dejen sammen til en pølse påden korte led. Smager helt fabelagtigt når de er helt nybagte og varme - men de kan også godt klare en overnatning
på glas i større supermarkeder bl. varmes med kartoflerne lige før de skal serveres. FOTO. Så da han for nylig havde fødselsdag, ville han meget gerne have forie gras og confit de canard
For mig behøver julen ikke være fyldt med marcipan – er vild med denne opskrift pådadelkugler. Rul kuglerne i den ønske størrelse og tilføre dentopping du ønsker (forslag
Klik for at delepå Twitter (Opens in new window)Delpå Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Disse påbilledet er en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkede mandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klare arbejdet
Rør dejenpå laveste hastighed i to minutter og sæt derefterhastigheden op på maksimum*. Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
Johov, på sådan en dag må man spise liiiiiiige så mange kanelboller, kanelsnegle, kanelbullar, kanelkringler, kanelbrød, og hvad de ellers har af kære navne, som man vil
Brødet, bøffen, snasket (hvilket der ikke må spares på. Følg mig på Facebook, Instagram og Snapchat. Stil en af deto ting foran mig, og du får et vådt smækkys lige midt i panden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.