Findes der noget bedre end en omgang ægte cremet cabonara. – Nej. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
K. o. r. t. e. f. n. y. å. i. p. g. a. m. ". P. c. v. s. j. d. l. æ. b. A. k. T. h. R. ø. u. D. (. ). q. H. ,. S. Å. I. V. -. 7. 5. 0. é. 1. 2. 3. 4. W. F. J. O. N. L. w. z
V. i. h. a. r. l. e. s. m. n. v. o. t. g. å. d. k. ø. u. c. ,. f. æ. p. x. 3. 0. O. j. b. -. I. y. D. T. H. B. S. 2. 5. %. 1. 7. ½. /. 4. F. 6. 8. K. 9
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags – ikke blot hakket oksekød med en dåse hakkede tomater i). Indisk, thai og italiensk er på Top 3-listen, så jeg lavede en ordentlig omgang gammeldags spaghetti bolognese, så der kunne fryses ned til ham også, så vi altid har mad på lager til ham
I denne version er grøntsagsdelen øget betragteligt, både ved at tilføje grøntsager i selve kødsaucen, men også ved at skifte de traditionelle spagetti ud med squash-spagetti
Aftensmaden i går bestod af en god omgang spagetti med tomatsauce og kødboller. Kom kødbollerne i tomatsaucen og varm det godt igennem og bland det derefter med den kogte spagetti
Denne super lækre bolognese fra mambeno, et et hit herhjemme. Smag bolognesen til med salt og peber. Lad bolognesen simre så længe som muligt (mindst 20 min)
Spaghetti bolognese er i min terminologi spaghetti og kødsovs i en luksusudgave. Retten bliver også kaldt spaghetti alla bolognese – alla er italiensk for a la (inspireret af)
Det er ikke altid man har flere timer til at lave en klassisk bolognese, men kødsovs behøver ikke altid være kompliceret og den her opskrift kan laves på ca
Det er noget af det vigtigste ved en god bolognese. Jo brunere kød, jo bedre bolognese. Når du kan holde bunden fri for sovs ved at skrabe kødet til siden, så er bolognesen færdig
Spaghetti med kødsauce er nok den største klassiker i enhver børnefamilie og en sikker ret på spejderlejren eller i medarbejderbespisning på en festival
Spagetti carbonara ala Filo med færre kalorier, mindre fedt, flere proteiner og mere grønt. Måske er det lidt forkert at kalde denne ret for spagetti carbonara, med alle de ændringer jeg har foretaget mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.