Brune ris tager ret lang tid om at koge, så sæt dem over i god tid. Han fortalte, at han altid blot gik hen til køledisken, valgte det kød han nu lige havde lyst til, for så derefter at tænke på tilbehør
Derfor skal der heller ikke smides en masse ud, fordi man lige fik kogt for meget til dagens måltid. Mange gange smider man det sidste ud, fordi der alligevel ikke er til et måltid, men det kan altså sagtens bruges til at spæde til en lækker side dish eller en forret
Så er hyldeblomsterne ved at være modne rundt omkring og det skal selvfølgelig udnyttes. Hyldeblomst saft er en klassiker og virkelig lækkert på en varm sommerdag eller som velkomstdrinks, men prøv dem også i pandekagedej - det er bare mums
Jeg har fået lov til, at prøve nogle forskellige kaffer fra Davids Coffee. et micro kafferisteri, hvor man kan købe nyristede kaffe fra nettet, og få det sendt lige hjem til kaffemaskinen
Kogetid ca. Læg låg på gryden og lad retten braisere til svinekæberne er møre – ca. Skinstegt kulmule serverede med ristede tigerrejer, sorte bønner, brændte hvidløg, toppede med små sprøde blomkålsbuketter, sesam og frisk dild
Krydderier (jeg brugte Urtekrams Thaikrydderi – men brug det, du har lyst til). Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.