Glaze. Kagens stilles op og hældesover med glazen. Jeg har fundet en masse loppe-fund, men også draget mig 7 års ulykke med at smadre mit ny indkøbte spejl i tusind småstykker. Glazen varmes så den når den ideel temperatur på 30 grader til overtræk
Kammuslinger med aioli og en smule klassisk glaze er simpel, let og utrolig delikat. Den byder på alle de tænkelige teksturer – noget der knaser (tarteletbrødet), noget der smeltenr på tungen (kammuslingen) noget cremet (glaze) noget fed (aioli)
Tilsæt smørret i små tern til den smeltede chokolade og rør til en blank masse. Chokoladekage med chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre
Hindbær glaze. Hindbær glaze. Hvis farven på glazen ikke er rød nok, tilsæt da ekstra rød frugtfarve. Lad endnu engang kagen køle indtil glazen har sat sig
Lad dem stege til de er blanke og bløde. I dag har jeg tilberedt denne salat med kylling og pesto. Salaten har en dejlig frisk og krydret smag med en nøddeagtig tone
Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Steg løg og hvidløg blanke. Sund og velsmagende mexikansk inspireret mad med et twist. Retten er nem at lave og er en virkelig lækker hverdagsret der mætter godt
Rør det godt sammen til det bliver blankt og lækkert. Denne chokoladekage med masser af chokolade lavede jeg forrige weekend efter et ønske fra min mellemste
Bank bagepladen ned i bordet et par gange, på den måde undgår du luft bobler på dine Macarons, lad dem hvile i 10 min(det er meget vigtigt at man lader dem hvile i 10min før de bliver bagt, da de danner en tør skorpe, der gør at de får en blank overflade) kom dem herefter i en forvarmet ovn 150 grader i ca 15 min
Skrab dejen ud på bordet og ælt grundigt og længe til den er blank og elastisk. Her er opskriften på et helt gammeldags franskbrød med blå birkes – opskriften er fra en slagen tid, nemlig før surdejens indtog i danmark
Rør til glasuren er ensartet og blank. Senest opdateret 15/02/17. Inspirationen til peanutbutter kage med karamelglasur, er fundet på nettet (Pinterest) fra Bake or Break og karamelglasuren fra en anden kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.