100 g valnødder 1 øko-citron 1/2 dl sirup (jeg brugte en sukkerrørssirup, som har en meget kraftig smag – sådan nærmest brun farin i flydende form, men med flere smagsnuancer som nødder og træ) 1 bakke blandede salater 6 skiver [
Hæld lidt olie, honning og balsamico over drys med lidt salt og peber. Grill de små brød med gedeost under ovnens grill i et par minutter, men hold hele tiden øje med, at de ikke bliver brændt
U. g. e. n. s. t. m. a. J. o. r. d. b. æ. i. l. f. S. å. j. u. H. E. v. k. y. p. D. I. h. ,. C. é. c. ø. O. B. 2. 5. 0. 7. ½. (. ). 1. á. V. F. R. A. 3. 4. -. P
Salade Chevre Chaud med blåbær, pærer og ristede valnødder. Der er så mange muligheder i forhold til salaten, jeg synes bare at ristede valnødder sammen med pærer er et hit sammen med den enkle salat under de klassiske brød
Det er en helt enkel lille forret, frokost eller sidedish med få ingredienser, derfor er det også altafgørende at de råvare du bruger er af en god kvalitet
Rugbrødsboller med lakrids, t. Det er meget simpelt, nemt og består kun af få ingredienser. Hvis du fx ikke har pære, kan du bruge æble, eller hvis du ikke lige har valnødder, kan mandler også sagtens fungere
Jeg er vild med den måde, kogebogen sætter fokus på, at det skal være en fest at gå i køkkenet. Pureen er især god på ristet rugbrød, i sandwiches med røget laks eller kylling eller som dip
Med en trykkoker løftes smaken til nye høyder, og det på kort tid. chèvre eller gruyère. For meg er løksuppe like fransk, tidløst og klassisk som den breton-stripete genseren
Jeg har tilmedgooglet mig til, at mælkebøtten virker fantastisk mod gigt og andre ledproblemer. apropos navneprætentiøsitet, så betyder chèvre chaud bare 'varm ged'
Speket, røkt og sprøstekt kjøtt gjør seg godt sammen med den reine smaken i torsk. Særlig viss man havner i diskusjon med mennesker, som har fått det for seg at de ikke liker fisk og særlig ikke kokt torsk
Etter sist suksess medsvinenakke i stekepose, så jeg ingen grunn til å skifte (svine)sti. Ha så alle ingrediensene over i en bolle og kjør til mos med en stavmikser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.