Chilicon carne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt. Ud over kød er der som regel også tomater, løg og bønner i … nå ja, og chili
H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
And the book, Jamie’s America, has so many great recipes, so it’s … Continue reading → . Another recipe is now done in me Jamie Oliver domestic project
Her er min version af den gamle Mexicanske klassiker – Chilicon carne. Her i vinterkulden får du en nem opskrift på en skøn, varm ret til at lune dig på, og som også giver et skud naturlig rouge til de blege vinterkinder i form af frisk chili
Lav en skål af salaten , kom con Carnen på , pynt med avokado , cremfraiche , agurk og tomat. Hakket tomat 1 då tomat pure 3 då Kidney bønner i chilisovs 1 glas Tacosovs 50 g mørk chokolade 2 stk salt 5 fed knust hvidløg 2-4 tørrede chili 3 store gullerødder i små tern 2 store hakkede løg. 270 g chilicon Carne 30 g cremfraiche 1/2 avokado 30 g agurk 30 tomat 40 g salat Ca 500 kcal. 2-4 tørrede chili
tørret chili. Retten smages til med tørret chili. Det er meget individuelt hvor stærkt man ønsker sin chili, derfor slutter i denne opskrift af med styrke tilsmagningen, kender du din chilistyrke kan du med fordel krydre samtidig med at kødet svitses
I. n. d. e. j. u. l. p. o. s. t. g. v. å. b. i. a. f. m. c. h. r. k. D. ,. ). H. B. ø. y. -. æ. 5. 0. 1. 2. é. (. E. S. K. N. L. T. A. M. J. F. z. w. '
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.