Kalenderen siger efterår og ved efteråret er jeg vild med lyset – det mørke og dystre blandet med det fortsat lyse og smukke i form af de farverige blade, det til tider vilde og voldsomme vejr, blæst og regn
E. n. f. r. e. d. a. g. s. k. l. i. ,. o. m. æ. t. p. å. h. j. w. b. ø. D. y. V. v. u. I. -. (. ). 4. 8. 1. 0. 2. ½. F. S. G. M. z. O. K. R. c. 3. J. P. N. H. U. 9. B. T. r g
1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca. 4 store gulerødder
Så frem med kniven og strygestålet, og skær dine egne pommes frites – eller på godt dansk. Hæld olien over dem, og drys med citronskal og fennikelfrø – andre krydderier eller smagsstoffer kan også anvendes helt efter smag – og bland
Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem. En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde
Økologiske kartofler med skræl. Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys med havsalt og paprika. Servér dem sammen med ketchup og hjemmelavet mayonaisse til en saftig veggieburger, veggiedeller eller, som knasende tilbehør til farverige salater og pandestegte grøntsager
nye gulerødder. Skær gulerødderne i fine skiver. nye gulerødder. friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg. Braiser et stykke bov, spidsbryst eller lignende oksekød 2-3 timer i ovnen ved 160 grader dækket 2/3 af vand, krydret med salt, peber og laurbærblade, og med et låg eller folie over. Salaten med dressing 1 lille sommerhvidkål. friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.