jordbær Gammeldags koldskål med æg og kærnemælk. Sol, sommer og lækker koldskål. Det vist noget vi alle gælder os til når det bliver sommer, udover jordbær med fløde
Man kan pifte sådan en koldskål lidt om med søde jordbærog myntesukker hvis man har lyst til det, og imponere gæsterne med en lille dessert efter grillmaden
Hygge med hjemmelavet frugt sm. Med en kniv stikker du den ned i blandingen og bevæger den op og ned for at de forskellige lag bliver blandet en lille smule sammen
Jeg har taget udgangspunkt i min egen opskrift på klassisk koldskålog blendet en masse sommermodne danske jordbærog rørt dem i portionen sammen med masser af vanilje og revet citronskal
N. å. i. g. r. f. o. s. ø. m. t. e. j. a. p. d. n. h. l. v. y. k. u. J. b. ,. æ. G. D. S. L. 1. 5. 0. (. 2. ). B. I. c. O. F. /. M. A. 3. 8. E. R. W. p g
Så hvis du vil servere hjemmelavetkoldskål, så skal du købe ”gammeldags kærnemælk”. Og da der lige nu er sæson for både hindbær ogjordbær, så det er nu der skal smovses i friske, danske bær
Server med lidt fuldkornskammerjunker og friske jordbær. Jordbær. Der findes rigtig mange forskellige købe koldskålog jeg er personlig ret vild med cheasys og løgismoses, dog er det lidt hyggeligere og lækkert selv at lave koldskålen
Sommer er for mit vedkommende ensbetydende med koldskålog danske jordbær. Den klassiske koldskål er typisk lavet med en masse sukker og fede mælkeprodukter, som kærnemælk og tykmælk
Koldskål er bare vildt lækkert, det kommer man ikke uden om, og jeg har serveret den til aftensmad i en skål med friske, danske jordbærognogle virkelig lækre, sprøde kammerjunker - opskrift følger en af de næste par dag
Efter en lang omgang indkøb i Bilka, hvor de sælger koldskål i lange baner i dette dejlige forårsvejr, blev vi enige om, at det ville vi da også have – bare i en laktosefri udgave Det er super nemt at lave, og efter en halv time er der både lækker hjemmelavetkoldskålog hjemmelavede kammerjunker – og så med friske jordbær, så bliver det ikke bedre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.