til ruller medfyld, som jeg har gjort, og server dem som en forret eller som del af et tapas bord. Pandekagerne er glutenfri da de er lavet med kikærtemel, men kan også sagtens laves med almindeligt hvedemel eller speltmel
Fyldtespinatpandekagermed krydderet oksekødsfyld og bønner. Spinatpandekager. Kom fyldet i pandekagen og rul dem sammen og kom dem op i et fad med bagepapir og drys revet ost udover
Da det jo også gerne skal være ekstra sundt for tiden, hvor jeg prøver at smide de sidste kilo fra graviditeten, har jeg her forsøgt mig med en sund udgave af pandekagen medfyld
D. e. t. f. æ. r. d. i. g. s. u. l. a. ). V. o. y. h. p. n. ,. j. b. -. v. k. ø. m. å. S. J. P. L. I. (. c. 5. 2. 0. 1. 3. F. A. N. M. 6. %. K. E. 7. 4. =. 9. J g
Spinatpandekagermed hytteost, peber og forårsløg. Bland de øvrige ingredienser, med undtagelse af hytteost, forårsløg og snackpeber, i en skål og vend forsigtig de piske æggehvider til massen er godt blandet
Fordel lidt olie på en pande og steg spinatpandekagerne på begge sider. 1olie (olivenolie eller kokosolie) til at stege iSkyl spinaten og kom spinat i en blender sammen med resten af ingredienserne
Hæld det i en skål, og vend farsen grundigt sammen med soja, mirin, chili, og sesamolie. Lad farsen hvile en ½ time, og den er herefter klar til at blive fyldt i fx wontondej til dumplings
pisk godt med el-piskerDet tager minimum 4 timer at afkøleDu kan undlade Husblas og bare afkøle og piske op som flødeskumJeg har kun prøvet en slags skumbanan, men i princippet kan du bruge andre slagsKilde Cakemummy på SCD 2 pk caletti skumbanan
Retten i sig selv var dog også rigtig lækker, fyldtmed vitaminer og så mættede det godt. Spinatpandekagerne vil også være lækre med en frisk salat og varmrøget laks, eller en pastaret med tun eller andet fisk
Wasa knækbrød kan bare på ingen måde måle sig med hjemmebagt. ) På et andet tidspunkt vil jeg prøve nogle varianter med færre kerner og frø også, så der er lidt at vælge imellem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.