En rigtig lækker og let forret eller frokostret. Spinatroulade med fersk røget laks. Det skal du bruge. 120 g spinat – blancheret (frosset eller frisk – frisk salat fylder meget – man kan blive overrasket over hvor meget man skal bruge)
Spinatroulade med rejer og laks. Udgivet den 25. august 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Lækker luksusmad, der kan bruges til forret, som frokostret eller til fredagsmad
Jeg fandt denne fine PCO / low carb forret, og den måtte straks afprøves. Den smagte rigtig godt, men næste gang skal der nok lidt muskat eller peberrod i spinatmassen for den smagte ikke af så meget endda
Spinatroulader. Den første ret, der blev serveret til nytårsaften, var denne lidt store appetizer. Men den smagte alt for lækkert til kun at servere til en eller to mundfulde, så gæsterne fik selvfølgelig “en rigtig” portion på trods af betegnelsen appetizer
Uge 21. Uge 22. Uge 23. Siden uge 9, har jeg hver uge haft en "Ugens opskrift" her på bloggen. Ugens opskrift afspejler en opskrift som jeg anbefaler dig at prøve at lave, hvilket vil sige, det også er en af mine favoritter
År 2013 har i den grad været et mindeværdigt år. Jeg er blevet moster for anden gang, er stadig rigtig glad for studiet og har oplevet utrolig store personlige sejre
Temaet er æg. Æg har i den seneste dekade været udsat for en storm af varsler og råd fra sundhedsstyrelsen og har i den grad været det store debatområde, blandt mange sundhedseksperter
Så er der kommet 10 nye kostråd. og de har hørt mine bønner. ). Endelig er der fokus på mindre salt og mere fisk i kosten- med særlig fokus på fed fisk
ugens menu uge 23 2013 – fest med årets sidste kartofler. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.