D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
Hæld champignon-blandingen henover. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter. Bag fisken i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
Læg de to slags fisk ovenpå. Læg oregano på og dryp citronsaft og olivenolien over fisken. Træk papiret henover fisken og fold enderne ind i enden og siderne
En meget lækker udgave af risotto, som egner sig perfekt til fisk - og sol og sommer. Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Denne er dejlig let og passer godt til en aften, hvor der skal spises ude i haven. Dup dinfisk let med køkkenrulle og læg den midt på et stykke bagepapir på en bradepande
J. O. R. D. S. K. M. F. I. g. i. d. a. s. t. o. e. n. f. k. b. l. v. j. r. m. u. å. h. ø. ,. p. /. y. c. ). N. G. E. 1. 5. 0. 2. A. Å. æ. H. x. T. V. -. L. 4. ½. 3. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.