D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Generelt spiser vi danskere alt for lidt fisk. Samtidig er der stor spredning fra dem, der spiser mest, til dem der spiser mindst/slet ingen fisk om ugen
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
Denne er dejlig let og passer godt til en aften, hvor der skal spises ude i haven. Så er vi godt på vej ind i den danske sommer og hvad er mere lækkert en let fiskeret
Ingredienser til ca. 12 små pandekager m. fyld (mad til 3-4 personer). 1 blomkålshoved. 5 æg. 2 tsk. salt. Fyld. 600 g hvid fisk (jeg brugte torsk, men andre hvide fisk fx
J. O. R. D. S. K. M. F. I. g. i. d. a. s. t. o. e. n. f. k. b. l. v. j. r. m. u. å. h. ø. ,. p. /. y. c. ). N. G. E. 1. 5. 0. 2. A. Å. æ. H. x. T. V. -. L. 4. ½. 3. ) g
Kom så med noget sol og varme. Søde Danmark. Varm salat med sommerrødder og paneret fisk300 gr gulerødder i stave300 gr persillerødder300 gr pastinakker’1 spsk havsalt1 bundt timian3-4 spsk olivenolie600 gr lyssej eller kuller3 dl mælk200 gr panermix el
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.