I urets retning. kalkun, stuffing, mash, avocado kartofler, sweet potatoes med marshmallows. Jeg har længe ønsket mig at lave en rigtig kalkun på grill, så da datteren hjemvendt fra staterne synes vi skulle lave thanksgiving-middag var jeg på
Sprængt oksebryst. Skipperlabskovs er rigtig vinter-simremad. Det er ikke hurtigt, men det er mums. I øvrigt passer det stort set sig selv størstedelen af tiden
Tricket som du kan læse om her er netop ikke at bruge “ubehandlet” oksekød i din skipperlabskovs, men derimod at bruge sprængt oksekød i din skipperlabskovs
Sprængt kalv med peberrod og masser af grøntsager er en Baghave-favorit. Foto. Mads Eneqvist. En grøntsagsrestaurant behøver jo ikke være en vegetarrestaurant – men vegetarer er meget velkomne
Unghanen blev serveret som ballontine. Et lille stykke unghanebryst rullet ind i souffléfars. Den pæne rulle var anrettet på en ragout af unghane, dertil majroe, baby gulerødder, fennikel, samt grøn asparges
Sild med karrysalat til at starte med, efterfulgt af en buffet med helstegt dyrekølle og tilbehør, sprængt skinke med kartoffelsalat og et bjerg af små frikadeller og rødkål
Salt skal først tilsættes til sidst, efter at det sprængte kød er kogt med. ) løg200 g(3 stk) madæbler1 laurbærblad3 hele nelliker1 tsk tørret enebær4-5 dl bouillon250 g brystflæsk i skiver1 kylling eller ½ poulard250 g sprængt svinebov eller nakke200 g malakoff eller jagtpølse4-6 brattwurste eller 250 g røget medisterevt. Brystflæsket skæres i skiver, kyllingen deles i 4-6 stykker, det sprængte skæres i to terninger, malakoff pølsen i tykke skiver
I dét tilfælde var svinet let sprængt inden – det glemte jeg alt om, og i og med, at den fidus tager små 24 timer, så er det ikke noget, som man bare lige gør inden
Menuen kom derfor til at stå på sprængt svinemørbrad i filodej indpakket sammen med svampe. I sidste uge tænkte jeg, at nu var det tid til en tur mere på vægten for at se, hvordan det gik med effekten af 5
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.