Jeg har bagt en portion sprøde glutenfri knækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
2 æg2 dl sukker2 dl Finax Glutenfri Melmix (120 g)1 tsk. bagepulver1,5 dl Glutenfri frugtmüsli eller havregryn50 g smør eller margarine2 spsk. farin2 æbler, skrællede og skåret i både
I går fremtryllede min kæreste og jeg i fællesskab disse virkelig gode, glutenfrie pizzaer. Jeg er jo så småt begyndt at følge low fodmap-principperne og skal derfor helst holde mig fra kornprodukter
Denne opskrift postede jeg egentlig på instagram (@annaeiholm) for lidt mere end et år siden – men den er simpelthen så lækker, at jeg lige vil dele den på bloggenogså
brødklappere med gulerod og persille" og "glutenfri. glutenfri boller. Bløde, lækre og saftige. Det er kun helt rene og naturlige glutenfri ingredienser
Tahin, kikærter, mynte, spidskommen, sesam, langtidssimret lam og alt det der. Jeg har taget en del inspiration med hjem og kom samtidigt i tanke om, at jeg fuldstændig har glemt at dele denne lækre opskrift på marrokansk gulerodssalat med jer, som jeg har lavet med søde Katharina fra BeetrootBakery
Spinatdellerne er sprøde udenpå, og så er de både vegetariske ogglutenfrie. Nogle gange popper der pludseligt ideer op i mit hoved, og så skriver jeg dem ned, og andre gange får jeg inspiration fra mad, der bliver serveret for mig
Super hurtige og dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. 2 ½ dl glutenfri havregryn. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Bunden bliver ikke sprød, men svampet i konsistensen. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
Ligner det her også en klassisk frikadelle for dig. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetariske deller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.