Nu varmer du din pande op med enten smør eller olie, hvad end du foretrækker. Röstierne skal være på panden til de er gennemstegte, sprøde og lysebrune
Mens dejen hæver, røres olivenolie med revet hvidløg, oregano og lidt citronsaft, riv osten (mild ost) det smager bedre end at købe en færdig-revet ost
Helt tynde kartoffelskiver (brug et mandolinjern) ryger deri, og når de er sprøde og gyldne, så fikser du dem op med en hulske og lægger dem på fedtsugende papir og giver dem et drys salt
Øsede suppen op og dryssede med lidt lækker sprødstegt bacon. sprødstegt bacon. Men jeg gav mig altså i kast med en kartoffelsuppe medhvidløg og brugte følgende
Auberginelasagnemed spinat og. Sprøde Veggie-deller med chun. De er fyldt med masser af frisk spinat og forårsløg, krydret med tahin og pesto og gemmer på små knasende græskarkerner
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fint sprøde alligevel
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Og det er synd, for den smager nemlig virkelig godt, er super sprød, har den fineste røde farve og er rig på både jern, c-vitaminer og kostfibre
Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang i fritøsen igen. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Tilsæt tomater, peberfrugt, hvidløg og chili. I denne omgang er auberginerne fyldt med hakket oksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginen bliver det cremede indslag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.