Har du også ledt efter metoden, der kan give dig sprødepizzaer som hos pizzamanden. Jeg blev nemlig for nyligt kontaktet af Bagestålet, der spurgte, om jeg havde lyst til at teste deres bagestål til pizza-bagning
Min mors pizza var altid den bedste i mine øjne, trods dejen mindede mere om en franskbrødsdej end den klassiske sprøde bund man nu ellers forbinder med en ‘rigtig’ pizza
Jeg har bagt en portion sprødeglutenfri knækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Helt tynde kartoffelskiver (brug et mandolinjern) ryger deri, og når de er sprøde og gyldne, så fikser du dem op med en hulske og lægger dem på fedtsugende papir og giver dem et drys salt
Denne opskrift på pizza fanger begge elementer ganske fint. Med de mere sundhedsmæssige fordele lagt for øje, kommer her opskriften på “den grønne pizza”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.