Kom den i en pose sammen med rasp, ost og krydderier. Kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker, og vendt i dejligt krydret rasp, ost, bacon og stegt dejligt sprød
Kom hakket koriander og cashewnødder i salaten og servér til fiskefrikadellerne sammen med ris. Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske
olie 5 stk forårsløg, hakket 400 g hakket kyllingekød 250 g cherrytomater, i kvarte 1 dl. tomateddike eller balsamico - salt og peber - lidt sukker 4 stk tortillas 100 g frisk spinat 50 g mild ost, revet
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
et par minutter under grill, hvis skindet ikke føles sprødt nok, men pas på… det går hurtigt. Start med rodfrugterne… skræl dem og skær dem i ensartede stave
Nogle blev sprødere, andre mere salte mens en enkelt smuldrede i munden eller smeltede på tungen. Udover at jeg i dag deler en opskrift på noget så genialt som helstegt blomkål (altså hvorfor har jeg aldrig lavet det før…
Denne kødsauce kan derfor nemt og hurtigt trylles om til en god gang Spaghetti Bolognese, Lasagne eller Chili con carne og det er virkelig luksus i en til tider let presset hverdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.