V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
kyllingebryst, strimler. Denne wok er meget egnet til at få brugt de sidste grøntsager i køleskabet. Steg kylling, løg og hvidløg i olie til kyllingen er brunet
Lad olien blive varm i sauterpanden og svits kyllingekødet i ca. 1400 g kyllingefilet i mundrette stykker. 150 g) 200 g broccoli i buketter med stilk 1 spsk rapsolie 400 g kyllingefilet i mundrette stykker 3 tsk karry ½ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% ½ spsk honning 1½ spsk østerssauce 1 tsk groft salt Pynt fintsnittede forårsløg ristede, grofthakkede cashewnødder Tilbehør 300 g tørrede ægnudlerSådan gør du Lad olien blive varm i sauterpanden og steg gulerødder, rødløg og broccoli ved kraftig varme i ca
Grønsagerne vendes i wokken sammen med kyllingen og færdig er din kineser mad. Køb dog aldrig neutralmarinerede kyllingefiletter, de er pumpet med saltvand som så sprøjter ad helvede til når de kommer i varmt olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.