Kom dejen i en stor springform med bagepapir i bunden. Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærte med marcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate
Sæt dejen i køleskabet et par timer, til den er kold og nem at arbejde med. Så derfor bliver desserten serveret i skikkelse af denne super lækre og delikate chokoladefugdekage
Startmed at blende dine dadler og abrikoser med appelsinsaften, så det bliver en blød dej. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
Desserten toppes med honningristede valnødder, kanel og pæreskiver. Visuelt er det jo et farverigt kunstværk, og det kan nydes med suveræn samvittighed
Ønsker du selv at bage marengsene, så startmed at bage dem. Lige før servering blandes flødeskum, marengs og bagte rabarber med væske i portionsglas, før de spises røres rundt i desserten
Det starter på fredag d. Første indlæg i det nye år, og det bliver en opskrift med hindbær…. Kom hindbærmassen over i en skål og top den med det, du kan lide
Bare sørg for at finde en med godt med mørk chokolade. Og med varmt vand mener jeg noget lige omkring kogepunktet – den må gerne småboble lidt indimellem
Ja jeg har lavet en del post med chiafrø tidligere, men denne her vil jeg ikke snyde jer for. Vi serverede det i glas med banan og mandelsmør i bunden og friske bær på toppen
Frugtkød fra passionsfrugter tilsættes sammen med appelsinsaft og hyldeblomstsaft. Flæk vaniljestængerne på langs og skrab kornene ud med lidt af sukkeret
Vi starter weekenden med de her lækre vietnamesiske forårsruller med hjemmelavet sesamdressing. Jeg har pyntet rabarber dessertenmed rød havesyre, men man kunne også pynte med mynteblade eller spiselige blomster – og så er der serveret
I er jo vilde med det. Hvis I var lige så vilde med udskårne frugter, så var jeg nok lidt sundere. Men ak, det er en madbloggers hårde opgave at levere varen til sine læsere, så jeg bringer hermed endnu en sød, blød, luftig kage og udvider i samme åndedrag livremmen endnu et hak
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.