Spis gerne en salat med hele korn til rodfrugtmosen, fx salat af perlebyg med majs og græskarkerner. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel
Alle stegebenene blev først drysset med salt og peber, hvorefter de blev vendt i hvedemel. Herefter lægges de alle tilbage i stegegryden og hældes over med vand så det næsten dækker
til med lidt boullion pulverSkral alle grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Mos grønsagerne med en moser sammen med lidt af det gemte grønsagsvand (kom ikke for meget i af gangen, da det ikke må blive for tyndt)
Mos dem med håndmikseren og rør æggeblommerne i en ad gangen. Normalt er kartoffel -eller rodfrugtmos noget, jeg spiser som tilbehør til mit kød, men i denne mos er der skinke i, så man kan uden problemer servere den som en ret for sig selv
Husk at kartofler, rodfrugter, brune ris eller pasta kun er tilbehør, til en fyldig ret med bønner, linser, kikærter eller kød og en stor skål grov salat, med nødder, olie og kerner til
Roastbeefen lægges i et fad og krydres med salt og peber. Rodfrugtmos. Rør grøntsagerne til mos med en håndmikser sammen med smør, salt, peber og persille
Servér fx en spicy spidskålssalat med chili til rodfrugtmosen. Smag mosen godt til med salt og peber. Kom halvdelen af rodfrugtmosen i en ovnfast form og fordel de bagte bønner ovenpå
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
Brunkål kan spises som det er, til det samme som grønlangkål, men det kan også være det bad, man koger et stykke saltet og måske også røget flæsk, pølser, eller en ordentlig dinosaurusstor bule stegeben, eller et stykke skinke i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.