Opskriften er til dels inspireret af Valdemarsro´s Langtidsstegt and og så min egen kylling. Og hold da op hvor blev den lækker ogsaftig, der er altså noget over at tilberede en fugl i en lukket beholder
Lav nogle ridser i skindet, drys salt og peber over og steg. 10 minutter på skindsiden og 8 minutter på kødsiden. Når det har stegt skal det lige hvile 5 minutter inden det skæres ud. 1 andebryst [. ] 1 andebryst
N. y. d. e. r. a. t. l. v. æ. k. m. ,. s. o. p. n. D. f. u. i. g. å. h. j. ø. -. H. z. b. 4. K. 2. B. S. c. 3. 1. /. M. 6. P. A. R. L. 5. '. J. (. ). G. T. I. 8. E. V
Andebrystmedkanel-citron-sauce. Fjern eventuelle rester af fjer, og rids skindet på dit andebryst. Læg dit andbryst med skindsiden nedad i en kold pande, og skru op til kraftig varme
Nu kan du så spæde op med vand, for skyen er meget kraftig i smagen, og. I dag får I det første af to indlæg med mine allerbedste opskrifter på den gode julemad
Kom kålen i en skål med fint snittede strimler af rødløg og bladselleri. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof da skindet afgiver rigeligt med fedt i sig selv
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Hak hvidløgene, rosmarin og toppen af fenniklerne fint. Tag stegen ud af ovnen. Hæld det kogende vand fra og giv asparges og gulerødder et chok med koldt vand
Fjern det derefter fra panden og kom det i en bradepande og hæld østerssaucen ud over. Krydr med sort peber og server på tallerkener med skåret and ved siden af
Vend brysterne afog til, så de bliver stegt ligeligt på alle sider og kanter. - og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaenmed igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.