Pluk kødet af dit. Her er den fantastiske ret som vi lavede med resterne af den helstegte kylling. over din portion og garnér med mere ost og masser af frisk basilikum
Du vil egentlig sagtens kunne tilsætte og give dellerne dit eget præg med andre former for krydringer eller nødder/kerner, og så fungerer de rigtig godt som tilbehør til eller i stedet for kød – fx i hjemmebagte pitabrød, fladbrød eller med en god salat til
Den er virkelig nem at lave og smager sødt og dejligt samtidig med at den er super sund. Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Tortellini á la créme (med s. 3) Top til sidst salaten med det resterende granatæble og feta og drys en håndfuld nødder på toppen. Hytteostsalat med kylling 1 stor håndfuld friske spinatblade
Jeg har gang i en masse spændende projekter, som jeg glæder mig til at dele med jer. Den ene nyhed er blandt andet, at jeg så småt skal til og i gang med en ny kogebog
Derefter er der serveret – tilsæt evt lidt oksekød, kylling eller hvad du eller har lyst til. Pisk det hele let sammen – tænd en pande med lidt olie på
Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. Halver løget og skær i tynde både, hvidløget snittes i tynde skiver sammen med chili og ingefær, champignon i tynde skiver
Mad boller med skinke. Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom. 100 gram skinke i strimler (kunne også være kylling, oksekød). Form derefter dejen til 20 boller eller ringe, pensel dem med lidt mælk og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.