H. e. r. t. i. l. a. f. n. k. v. g. d. j. s. o. F. ,. R. m. b. å. u. 3. p. (. S. c. ). ø. h. /. w. -. M. 5. 0. 1. æ. ". B. I. y. ½. 2. G. D. T. E. L. O. K. Å. U. P. V. J. A. e l
Servér lam ogblomkålmed brød til at dyppe i hvidvinsskyen. Smag til med salt og friskkværnet sort peber og smid så til sidst persillen i lige inden servering
Fiskefileterne krydres med salt og peber og lægges over. Til sidst smøres fiskenemed rejesauce. blomkålsbuketterneog purløgen tilsættes ogkogermed i et par minutter
Endnu en af de gode, gamle, danske retter - sprød stegt flæsk. Selvfølgelig serveret med persillesovs - ogkogtblomkål i stedet for kartofler, så kulhydratindholdet er i bund
Opvarm ved jævn varme olien i en pande sammen medsesam, finthakket hvidløg og peanuts. sesamfrø. Tacos (næsten) medblomkålstegt i andefedt, rå blomkål, ande-chicharron, løg og salsa-macha
Kylling stegt eller kogt. Blendt det hele og vend det på kyllingen og grønt. Ristetsesam. i ovnen på 180 grader , hold godt øje med dem , de skal bare lige tage lidt farve
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Smørstegt spidskål / Smørstegtblomkålmed granatæble og saltede mandler. Udover at jeg i dag deler en opskrift på noget så genialt som helstegtblomkål (altså hvorfor har jeg aldrig lavet det før…
Server fx til fisk, kylling eller frikadeller. Rør dressingen sammen og bland den med grønsagerne. Snit blomkål, broccoli og gulerødder meget fint, skær porren i tynde skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.