En lækker, lysebrun helstegtkyllingmed sprødt skind og mørt kød. Dette indlæg blev udgivet i Kylling, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget helstegtkylling, kylling, Opskrifter, perlebyg
Jeg elsker helstegtkylling. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes medkyllingebrystfileterne i supermarkedet
Krydr kyllingenmed salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Tjek at kyllingen er gennemstegt. Du kan også stege grøntsager ogkylling i hver deres fad. Dryp den medcitronsaftog olivenolie rørt med presset hvidløg
Stegtkyllingmed melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød oggennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Kom løg og peberfrugter ned til kyllingen, når den er brunet af, så de kan blive stegt bløde. Krydr kyllingernemed salt, peber og timian, og steg dem i lidt olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.